Gert-Jan van Wijk: "Ik ben nu moeiteloos een aantal zaken aan het doen die ik tot voor kort erg aan het vermijden was."
Patricia Braat: "Het doorbraaktraject heeft mij nieuwe inzichten gegeven en blokkades helpen opheffen."
Sigrid Jansen: "In twee maanden een omzet van 30.000 euro gedraaid!!!"
Ardo Ebbinge: "Via een stadium van twijfel, verwarring en angst naar een langzaam besef van trots, eigenwaarde en onoverwinnelijke liefde voor wie ik ben." Lees meer reacties >>>

Jouw doorbraak

Je staat voor een belangrijke keuze.
Of je loopt ergens in vast.
Je wilt iets veranderen.
Maar hoe doe je dat?
In je eentje is dat niet gemakkelijk.
En bovendien niet leuk.

Deze Doorbraak voor professionals laat jou in een halfjaar afrekenen met het oude en maakt plaats voor het nieuwe.

5 modules, 6 trainingsdagen, én
tussentijds contact met de groep en de trainers
openen nieuwe deuren voor jou.

Onder begeleiding van 3 experts ga je werken met de thema's die jou naar je next level brengen.

Jouw doorbraak...
een samenspel van lichaam en hoofd.
Intuïtief en actiegericht.
We gaan de diepte in.
We werken op systemisch niveau.
We zijn realistisch en concreet.
We gaan ook gewoon doen!
En resultaten behalen.

Deze professionals hebben voor jou al een persoonlijke doorbraak beleefd: kijk hier.


Deze doorbraak brengt

Bewustzijn op je overtuigingen en blinde vlekken
Lichamelijk bewustzijn
Op een dieper niveau wordt de weg voor jou vrijgemaakt om geïnspireerd en met plezier te werken en/of ondernemen.
Onbewuste zaken worden bewust gemaakt en ga je vertalen naar concrete acties
Je maakt de beslissing(en) die jij nu nodig hebt en die bij je passen.
Vooraf weet je nooit precies wat je achteraf zult bereiken. Eén ding is zeker: het is een resultaat waarbij je een gat in de lucht springt.

Aanmelden
Contact

Module 1

Hoofd-Hart-Buik Model
Verlangens en grootsheid

Trainers: Iet Mans en Johan van Houten
(Nienke Lokhorst is alle trainingen aanwezig)
Datum: 19 april


Module 2

(twee trainingsdagen, inclusief overnachting)

Doorbreken van belemmeringen en blokkades
Leven en werken vanuit je kern, jouw krachtbron

Ieder wordt persoonlijk bediend op eigen stuk

Trainers: Iet Mans en Johan van Houten
Data: 30 en 31 mei


Module 3

Jouw eigen persoonlijke KrachtModel®
Persoonlijke tools voor jouw next level
Concreet en meetbaar actieplan

Trainer: Nienke Lokhorst
Datum: 14 juni


Module 4

Het Ruimtemodel
Cirkel van beïnvloeding
Leiden en volgen, controle en loslaten, bewust kiezen

Trainers: Nienke Lokhorst en Johan van Houten
Datum: 6 september


Module 5

Loslaten ongewenste automatismen
Vastgrijpen en verankeren
Gewenste veranderingen verankeren

Trainers: Iet Mans, Johan van Houten en Nienke Lokhorst
Datum: 11 oktober

TrainersIet Mans
Iet zet Pijn, Weerstand en Angst om in Kracht, Inspiratie, Creativiteit, Passie en Plezier. Iet werkt onder meer voor de Baak, het Europees Instituut en zij is samen met Hilde Bolt eigenaar van het Instituut voor Lichaamstaal 'De ALchemist'. Iet: "Door gebruik te maken van diverse methodes uit oosterse en westerse stromingen, leer ik je luisteren naar je lichaamssignalen. Door het doen van lichaamsgerichte interventies, ontstaat er verbinding met jezelf. En wat levert dat op? De regie over je eigen leven!"Johan van Houten
Johan is een pionier. Iemand die steeds op nieuwe manieren mensen wil verbinden. Johan voelt snel aan waar iemand zich bevindt. Vanuit rust, overzicht en met een vleugje humor weet hij snel de kern te raken. Sinds 2015 maakt Johan mensen bewust van hun internet, social media en mobiel gebruik. Hij heeft zelf een jaar offline geleefd om te ervaren hoe dat is. Met zijn boek "366 dagen digiminderen" laat hij mensen zien dat technologie succesvol kan zijn als je deze bewust gebruikt.Nienke Lokhorst
Nienke is praktisch, daadkrachtig, energiek, bevlogen en actiegericht. Nienke heeft aandacht voor je innerlijk proces (dat wat bij je past) en voor het focussen en manifesteren. Ze weet als geen ander – uit eigen ervaring en vanuit haar jarenlange coach- en trainerservaring – wat er nodig is om dat wat jij ten diepste wenst in jouw leven te verankeren. Nienke is de persoonlijk leider van haar eigen werk en privéleven, en weet jou daarin te inspireren. Waar Iet de diepte en het proces in gaat, zorgt Nienke voor de borging van het proces.

Praktische zaken

Op 19 april 2018 start het vierde doorbraaktraject

De trainingsdagen vinden plaats op een prachtige plek in het bos in Driebergen: Aan 't Haagje
Data in 2018: 19 april, 30 mei, 31 mei, 14 juni, 6 september en 11 oktober
De 6 trainingsdagen zijn van 10 tot 17.00 uur
Kosten traject: 1.695 euro, exclusief btw
Inclusief drankjes, 6 x lunch, 1 x diner en een overnachting
In termijnen betalen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.
Een traject met 2 extra coachsessies (van 1,5 uur): 1.995 euro, exclusief btw
Een traject inclusief persoonlijke KrachtDag (5 uur inclusief lunch) met Nienke Lokhorst: 2.190 euro, exclusief btw

Voor professionals binnen organisaties:
De meeste werkgevers vergoeden dit traject. Vraag naar jouw opleidingsbudget.

Voor zelfstandig ondernemers:
De investering is op te voeren als zakelijke kosten. Gespreid betalen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden

Klik hieronder op 'Aanmelden', vul daar je gegevens in en verstuur.
Je bent verzekerd van een plek nadat de (eerste) betaling is voldaan.
We werken met groepen van maximaal 12 personen.
Elk jaar start er een doorbraaktraject.

Aanmelden
Contact

Reacties

"Het traject heeft me werkelijk een doorbraak opgeleverd in mijn persoonlijk proces. Dit in de veiligheid en warmte van Nienke, Iet en de groep. Absoluut een aanrader als je wilt ontdekken waarin je jezelf tegenhoudt en als je stappen wilt zetten in je carrière, privé of zoals ik in mijn ondernemerschap."
Thea van Bodegraven

"Ik heb het hele doorbraaktraject als heel bijzonder ervaren. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en blokkades helpen opheffen. Ik heb het gevoel een nieuwe fase in te gaan en zie de komende ontwikkelingen met hernieuwd vertrouwen tegemoet. De open en warme sfeer die door jullie allebei gecreëerd is, maakten het groepsproces heel bijzonder en stelden ons in staat om in korte tijd een bijzondere band met elkaar op te bouwen. Ik vermoed dat de resultaten nog lang zullen door resoneren. Dank aan jullie allebei!"
Patricia Braat

"Het doorbraaktraject was voor mij een boeiend proces. Een proces dat in gang gezet is en niet stopt nu het is beëindigd. Vanuit het in kaart brengen van en inzicht krijgen in je verlangen via een stadium van twijfel, verwarring en angst naar een langzaam besef van trots, eigenwaarde en onoverwinnelijke liefde voor wie ik ben. Vooral de systemische oefeningen onder begeleiding van Iet hebben mij veel gebracht. Het luisteren naar en voelen van mijn lijf, hart en ziel heeft me weer terug gebracht in mijn kracht. Ik zou het traject aan iedereen aanraden. Het traject helpt je om stil te staan bij je verlangens, deze te onderzoeken, te voelen, te ervaren en brengt een onomkeerbaar proces op gang dat leidt tot nieuwe ontwikkelingen en groei. Dit allemaal dankzij de inspirerende, motiverende, kundige en liefdevolle begeleiding van Iet en Nienke."
Ardo Ebbinge

"Het heeft mij geconfronteerd met het feit dat er nu geen smoesjes of redenen meer zijn om niet te gaan vlammen en volledig te geloven in de waarde die ik te bieden heb. In twee maanden heb ik zelfs een omzet van 30.000 euro gedraaid!!!"
Sigrid Jansen

"De combinatie van het persoonlijke, systemische en lichamelijke in dit traject vind ik erg sterk. Sinds de allereerste trainingsdag durf ik mijzelf te laten zien. Dat resulteerde in de weken daarna zelfs in nieuwe klanten. Dat voelde heel goed. Ik verkocht coachingstrajecten die ik nog niet eerder had verkocht. Het contact tussen de trainingsdagen door is voor mij heel belangrijk geweest. Het helpt me om focus te houden. Met dit doorbraaktraject gaan jullie zeker meer mensen blij maken."
Johan van Houten

"In dit traject hebben we intensief met een groep van 12 gewerkt om bij ieder een doorbraak in denken en zijn te bereiken, op systemisch niveau. In de tussentijd hielden we contact via een online besloten groep. Ik heb eindelijk echt keuzes gemaakt. Kill your darlings die tijd en energie vreten, en dat heeft concreet tot een paar resultaten geleid die ik mezelf al heel lang gunde, maar wat maar steeds niet lukte."
Jacqueline Franssens

"Wie had ooit kunnen bedenken wat dit doorbraak-traject voor mij zou gaan betekenen. Ik kwam met een vraag, maar die bleek later niet meer aan de orde. Ik ben voor mijzelf gaan staan, durf me nu echt uit te spreken. Angst en pijn heb ik losgelaten. Rust en vrijheid zijn daarvoor in de plaats gekomen. Iet en Nienke hebben met liefde, zorgvuldigheid en afstemming zorggedragen voor een prettige en veilige omgeving, waarin ik de ruimte kreeg om naar mijn doorbraak toe te werken. Ik ben Iet en Nienke, en ook de groep enorm dankbaar voor dit traject."
Angelique Cras

"Dit traject heeft me helderheid opgeleverd naar de toekomst toe: een 'beslisboom': wat kan er gebeuren en wat betekent dat voor me in termen van te ondernemen acties? Heel waardevol: ik DURF een andere weg in te slaan."
Ina Sabanoglu

"Dit traject heeft me bij mezelf gebracht en bij wat er nog in de weg stond om mijn verlangen te bereiken. Liefdevol en met respect voor wat er is. Werken met het lichaam en met opstellingen heeft mij geholpen om direct tot de kern te komen. Het was een mooi traject en ook de betrokkenheid van Nienke en het samenspel met Iet was geweldig. Ik raad het iedereen aan die ergens mee worstelt."
Olga Baart

"Toen ik het traject instapte zat ik vol met weerstand. In het werken met deze weerstand komt er veel los en merk ik dat er veel ruimte in mijzelf is om nieuwe bewegingen te maken. Het voelt als een soort concretisering van een proces dat al jaren aan de gang is. Iet en Johan weten dit proces lekker te kietelen. Nienke zorgt ervoor dat ik heel actief met concrete dingen aan de slag ga. Die combinatie ervaar ik als zeer stimulerend. Ik ben nu moeiteloos een aantal zaken aan het doen die ik tot voor kort erg aan het vermijden was."
Gert-Jan van Wijk

Aanmelden
Contact