Gert-Jan van Wijk: "Ik ben nu moeiteloos een aantal zaken aan het doen die ik tot voor kort erg aan het vermijden was."
Patricia Braat: "Het doorbraaktraject heeft mij nieuwe inzichten gegeven en blokkades helpen opheffen."
Ardo Ebbinge: "Via een stadium van twijfel, verwarring en angst naar een langzaam besef van trots, eigenwaarde en onoverwinnelijke liefde voor wie ik ben."
Wilma Smith-Leijdekker: "Doorbraak = uitdaging, inspiratie, nieuwe stappen zetten, samen lachen en huilen, en soms best hard werken."
Cynthia van Rozendaal: "In het doorbraaktraject heb ik gedragenheid in mezelf gevonden, een krachtig gevoel dat me sterkt en steunt. Dit helpt me mijzelf te zijn, mijzelf uit te spreken en met vertrouwen te laten zien wat ik te bieden heb!" Lees meer reacties >>>

Jouw doorbraak

Je bent een ondernemende coach.
Je hebt een eigen praktijk en bent zelfstandig ondernemer.
Of je gaat er binnenkort mee starten.
Misschien sta je voor een belangrijke keuze.
Je loopt ergens in vast.
Of je wilt gewoon een volgende stap maken,
als zelfstandig ondernemer naar een next level gaan.
Je wilt iets veranderen.
Maar hoe doe je dat?
In je eentje is dat niet gemakkelijk.
En bovendien niet leuk.

Doorbraak voor ondernemende coaches laat jou in een halfjaar afrekenen met het oude en maakt plaats voor het nieuwe.

5 modules, 6 trainingsdagen, én
tussentijds contact met de groep en de trainers
openen nieuwe deuren.

Onder begeleiding van 3 experts ga je werken met de thema's die jou naar je next level brengen.

Jouw doorbraak...
een samenspel van lichaam en hoofd.
Intuïtief en actiegericht.
We gaan de diepte in.
We werken op systemisch niveau.
We zijn realistisch en concreet.
We gaan ook gewoon doen!
En resultaten behalen.

Voor wie

Je bent coach en toe aan verdieping op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. Je hebt iets nieuws nodig om een volgende stap te maken. Een nieuwe impuls, een doorbraak, in samenwerking met professionals. Het doorbraaktraject voor ondernemende coaches helpt jou om af te rekenen met het oude en plaats te maken voor het nieuwe. De weg is vrij om jezelf naar het volgende niveau te tillen.

Het leven is één groot proces. Je rol als partner is een ontdekkingstocht, en ook je rol als kind, vader, moeder, leidinggevende, werknemer, enzovoort. Maar wat dacht je van de rol van de ondernemer? Go with the flow horen we vaak om ons heen, maar in de rol van ondernemer ervaart lang niet elke coach flow. Wij helpen je in jouw ontwikkeling als ondernemer.

Je wilt experimenteren met nieuwe stukken van jezelf. De verdieping opzoeken, je verlangen aankijken, goed in je autonomie en identiteit zitten. Een nieuwe stap zetten, doen wat bij jou past. Persoonlijk doorbreken. Zodat je (nog) steviger in je schoenen staat, verdieping aanbrengt in je coaching en meer bereikt bij degenen die je coacht.

De weg is vrij voor een grotere klantenstroom in jouw bedrijf, ook voor de júiste klanten, voor de weg die bij jou past én voor datgene wat jij wilt manifesteren.

Deze professionals hebben vóór jou al een persoonlijke doorbraak beleefd: kijk hier.


Deze doorbraak brengt

Bewustzijn op je overtuigingen en blinde vlekken
Lichamelijk bewustzijn
Op een dieper niveau wordt de weg voor jou vrijgemaakt om geïnspireerd en met plezier te werken en/of ondernemen.
Onbewuste zaken worden bewust gemaakt en ga je vertalen naar concrete acties
Je maakt de beslissing(en) die jij nu nodig hebt en die bij je passen.
Vooraf weet je nooit precies wat je achteraf zult bereiken. Eén ding is zeker: het resultaat mag er zijn!

Aanmelden
Contact
Algemene voorwaarden

Module 1

Hoofd-Hart-Buik Model
Verlangens en grootsheid

Trainers: Iet Mans en Nienke Lokhorst
Datum: 10 oktober 2019


Module 2

twee trainingsdagen, inclusief overnachting

Doorbreken van belemmeringen en blokkades

Ieder wordt persoonlijk bediend op eigen stuk

Trainers: Iet Mans en Nienke Lokhorst
Data: 14 en 15 november 2019


Module 3

Leven en werken vanuit je kern, jouw krachtbron
Marketing en acquisitie vanuit jouw krachtbron: een natuurlijke cliëntenkring opbouwen
Concreet en meetbaar actieplan

In voorbereiding op deze dag ga je aan de slag met jouw eigen persoonlijke KrachtModellen®

Trainer: Nienke Lokhorst
Datum: 12 december 2019


Module 4

Persoonlijk leiderschap
Leiden - volgen
Controle - loslaten
Bewust kiezen

Trainer: Johan van Houten
Datum: 23 januari 2020


Module 5

Loslaten ongewenste automatismen
Gewenste veranderingen verankeren

Trainers: Iet Mans en Nienke Lokhorst
Datum: 5 maart 2020

Tussentijds contact en opdrachten

Wat het traject extra krachtig maakt, is dat je enerzijds opdrachten krijgt die je proces tussen de trainingsdagen door gaande houdt. Deze opdrachten kosten zoveel tijd als je er zelf in wilt steken. Ze zijn erg waardevol. Anderzijds houden we gedurende het traject online contact, in een besloten omgeving op een manier die het best bij deze groep past. Bijvoorbeeld via Whatsapp of op LinkedIn. Dit ondersteunt jouw proces, je krijgt de nodige support. Eerdere reacties op de online groep:

Sharon: "Een fijne veilige omgeving waarin je je succes kan delen maar ook je gevoelens. Fijn is om dan weer warme feedback te ontvangen om weer verder te gaan of om daar te blijven in je proces waar je op dat moment bent."

Nynke: "Ik ervaar de online groep als een veilige plek waar echt contact is ontstaan. Gelukkig is het een kleine groep want die grote heb ik niet zoveel mee. Dus absoluut ondersteunend!"

TrainersIet Mans
Iet zet Pijn, Weerstand en Angst om in Kracht, Inspiratie, Creativiteit, Passie en Plezier. Iet werkt onder meer voor de Baak, het Europees Instituut en zij is samen met Hilde Bolt eigenaar van het Instituut voor Lichaamstaal 'De ALchemist'. Iet: "Door gebruik te maken van diverse methodes uit oosterse en westerse stromingen, leer ik je luisteren naar je lichaamssignalen. Door het doen van lichaamsgerichte interventies, ontstaat er verbinding met jezelf. En wat levert dat op? De regie over je eigen leven!"Johan van Houten
Johan is een pionier. Iemand die steeds op nieuwe manieren mensen wil verbinden. Johan voelt snel aan waar iemand zich bevindt. Vanuit rust, overzicht en met een vleugje humor weet hij snel de kern te raken. Sinds 2015 maakt Johan mensen bewust van hun internet, social media en mobiel gebruik. Hij heeft zelf een jaar offline geleefd om te ervaren hoe dat is. Met zijn boek "366 dagen digiminderen" laat hij mensen zien dat technologie succesvol kan zijn als je deze bewust gebruikt.Nienke Lokhorst
Nienke is praktisch, daadkrachtig, energiek, bevlogen en actiegericht. Nienke heeft aandacht voor je innerlijk proces (dat wat bij je past) en voor het focussen en manifesteren. Ze weet als geen ander – uit eigen ervaring en vanuit haar jarenlange coach- en trainerservaring – wat er nodig is om dat wat jij ten diepste wenst in jouw leven te verankeren. Nienke is de persoonlijk leider van haar eigen werk en privéleven, en weet jou daarin te inspireren. Waar Iet de diepte en het proces in gaat en Johan snel de kern raakt, zorgt Nienke voor de borging van het proces.

Praktische zaken

De trainingsdagen vinden plaats op een prachtige plek in Driebergen
5 donderdagen en 1 vrijdag
Data 2019-2020: 10 oktober, 14 en 15 november, 12 december, 23 januari en 6 maart (AANMELDEN kan hier)
De 6 trainingsdagen zijn van 10 tot 17.00 uur
Kosten traject: 1.695 euro, exclusief btw
Inclusief drankjes, 6 x lunch, 1 x diner en een overnachting
In termijnen betalen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor zelfstandig ondernemers:
De investering is op te voeren als zakelijke kosten. Gespreid betalen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor professionals binnen organisaties:
Zit jij in een overgangsfase en ga je starten als zelfstandig ondernemer of het ondernemerschap onderzoeken? Heb je nu nog een werkgever of ben je verbonden aan het UWV? De meeste werkgevers vergoeden dit traject.

Aanmelden

Klik hieronder op 'Aanmelden', vul daar je gegevens in en verstuur.
Je bent verzekerd van een plek nadat de (eerste) betaling is voldaan.
We werken met groepen van maximaal 10 personen.

Aanmelden
Contact
Algemene voorwaarden

Enkele reacties

"Het traject heeft me werkelijk een doorbraak opgeleverd in mijn persoonlijk proces. Dit in de veiligheid en warmte van Nienke, Iet en de groep. Absoluut een aanrader als je wilt ontdekken waarin je jezelf tegenhoudt en als je stappen wilt zetten in je carrière, privé of zoals ik in mijn ondernemerschap."
Thea van Bodegraven

"Ik heb het hele doorbraaktraject als heel bijzonder ervaren. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en blokkades helpen opheffen. Ik heb het gevoel een nieuwe fase in te gaan en zie de komende ontwikkelingen met hernieuwd vertrouwen tegemoet. De open en warme sfeer die door jullie allebei gecreëerd is, maakten het groepsproces heel bijzonder en stelden ons in staat om in korte tijd een bijzondere band met elkaar op te bouwen. Ik vermoed dat de resultaten nog lang zullen door resoneren. Dank aan jullie allebei!"
Patricia Braat

"Het doorbraaktraject was voor mij een boeiend proces. Een proces dat in gang gezet is en niet stopt nu het is beëindigd. Vanuit het in kaart brengen van en inzicht krijgen in je verlangen via een stadium van twijfel, verwarring en angst naar een langzaam besef van trots, eigenwaarde en onoverwinnelijke liefde voor wie ik ben. Vooral de systemische oefeningen onder begeleiding van Iet hebben mij veel gebracht. Het luisteren naar en voelen van mijn lijf, hart en ziel heeft me weer terug gebracht in mijn kracht. Ik zou het traject aan iedereen aanraden. Het traject helpt je om stil te staan bij je verlangens, deze te onderzoeken, te voelen, te ervaren en brengt een onomkeerbaar proces op gang dat leidt tot nieuwe ontwikkelingen en groei. Dit allemaal dankzij de inspirerende, motiverende, kundige en liefdevolle begeleiding van Iet en Nienke."
Ardo Ebbinge

"Het heeft mij geconfronteerd met het feit dat er nu geen smoesjes of redenen meer zijn om niet te gaan vlammen en volledig te geloven in de waarde die ik te bieden heb. In twee maanden heb ik zelfs een dikke vette omzet gedraaid, waar ik eerder alleen van durfde dromen!!!"
Sigrid Jansen

"De combinatie van het persoonlijke, systemische en lichamelijke in dit traject vind ik erg sterk. Sinds de allereerste trainingsdag durf ik mijzelf te laten zien. Dat resulteerde in de weken daarna zelfs in nieuwe klanten. Dat voelde heel goed. Ik verkocht coachingstrajecten die ik nog niet eerder had verkocht. Het contact tussen de trainingsdagen door is voor mij heel belangrijk geweest. Het helpt me om focus te houden. Met dit doorbraaktraject gaan jullie zeker meer mensen blij maken."
Johan van Houten

"In dit traject hebben we intensief met een groep van 12 gewerkt om bij ieder een doorbraak in denken en zijn te bereiken, op systemisch niveau. In de tussentijd hielden we contact via een online besloten groep. Ik heb eindelijk echt keuzes gemaakt. Kill your darlings die tijd en energie vreten, en dat heeft concreet tot een paar resultaten geleid die ik mezelf al heel lang gunde, maar wat maar steeds niet lukte."
Jacqueline Franssens

"Wie had ooit kunnen bedenken wat dit doorbraak-traject voor mij zou gaan betekenen. Ik kwam met een vraag, maar die bleek later niet meer aan de orde. Ik ben voor mijzelf gaan staan, durf me nu echt uit te spreken. Angst en pijn heb ik losgelaten. Rust en vrijheid zijn daarvoor in de plaats gekomen. Iet en Nienke hebben met liefde, zorgvuldigheid en afstemming zorggedragen voor een prettige en veilige omgeving, waarin ik de ruimte kreeg om naar mijn doorbraak toe te werken. Ik ben Iet en Nienke, en ook de groep enorm dankbaar voor dit traject."
Angelique Cras

"Dit traject heeft me helderheid opgeleverd naar de toekomst toe: een 'beslisboom': wat kan er gebeuren en wat betekent dat voor me in termen van te ondernemen acties? Heel waardevol: ik DURF een andere weg in te slaan."
Ina Sabanoglu

"Dit traject heeft me bij mezelf gebracht en bij wat er nog in de weg stond om mijn verlangen te bereiken. Liefdevol en met respect voor wat er is. Werken met het lichaam en met opstellingen heeft mij geholpen om direct tot de kern te komen. Het was een mooi traject en ook de betrokkenheid van Nienke en het samenspel met Iet was geweldig. Ik raad het iedereen aan die ergens mee worstelt."
Olga Baart

"Toen ik het traject instapte zat ik vol met weerstand. In het werken met deze weerstand komt er veel los en merk ik dat er veel ruimte in mijzelf is om nieuwe bewegingen te maken. Het voelt als een soort concretisering van een proces dat al jaren aan de gang is. Iet en Johan weten dit proces lekker te kietelen. Nienke zorgt ervoor dat ik heel actief met concrete dingen aan de slag ga. Die combinatie ervaar ik als zeer stimulerend. Ik ben nu moeiteloos een aantal zaken aan het doen die ik tot voor kort erg aan het vermijden was."
Gert-Jan van Wijk

"In het doorbraaktraject heb ik gedragenheid in mezelf gevonden, een krachtig gevoel dat me sterkt en steunt. Dit helpt me mijzelf te zijn, mijzelf uit te spreken en met vertrouwen te laten zien wat ik te bieden heb!"
Cynthia van Rozendaal

"Ik heb in het Doorbraak-traject een aantal dingen die mij in de weg stonden bij mijn coachwerk onder ogen kunnen zien en verwerken door de liefdevolle, krachtige en kundige begeleiding van Iet, Nienke en Johan. Daardoor kan ik nu beter in mijn centrum blijven , me optimaal afstemmen op de cliënt en op het geheel, en - simpel gezegd - doen wat er gedaan dient te worden, in de cliënt-coachrelatie. Dat geeft een soort magie, een moeiteloosheid, in mijn coaching, die ontzettend fijn is. Mijn energie kan stromen, in vrijheid, zonder dat ik het hoef in te perken, kanaliseren, veranderen, of wat dan ook! Doorbraak = uitdaging, inspiratie, nieuwe stappen zetten, samen lachen en huilen, en soms best hard werken."
Wilma Smith-Leijdekker

"Nienke, Iet, Johan: Allen erg bedankt voor het Doorbraaktraject. Ik ben zoals jullie weten eindelijk begonnen aan wat ik al lang wilde. Hoop zeer dat onze wegen elkaar nog eens kruisen, want vind jullie alle drie inspirerende mensen, waar ik veel van heb mogen leren."
Joris ten Hagen

Aanmelden
Contact