Ontvang gratis ons online lifestyle magazine
08 januari 2018

Rituelen Start Up – dag 9

 

Een simpel ritueel kan iets moois brengen en zelfs complexe sociale of psychologische materie simpel en inzichtelijk maken. Zo blijkt wel uit het Chinese vader-zoon ritueel dat ik vandaag als voorbeeld noem.

 

En hoe staat het met jouw eigen ritueel? Of rituelen? Ben je er blij mee? Geeft het inderdaad een extra dimensie of betekenis aan je leven? Of is dat te vroeg gevraagd? Ik ben tot nu toe blij met beide nieuwe rituelen en zoals het er nu naar uitziet gaan dat wel vaste rituelen worden.

 

Stand van zaken en Chinees vader-zoon ritueel

 

Meer informatie over de (volgende) Rituelen Start Up vind je hier.

 

Ontvang 8x per jaar een mail van Nienke met verhalen en inspiratie


     

Nienke Lokhorst schrijft, spreekt, inspireert, coacht, verbindt en motiveert. Met Coachloper brengt zij mensen en organisaties in contact met geschikte coaches. Nienke schrijft graag over de dingen die haar bezighouden. Ze woont samen met haar partner Jorrit en hun 3 dochters. Onderwerpen die haar interesseren: persoonlijke groei, kansen en mogelijkheden zien, acceptatie en loslaten, echtheid, mensen met lef, wijsheid. En verder... ze is sportief, maakt graag filmpjes in de iMovie app en is dol op pure chocola.

Ontvang 8x per jaar een mail van Nienke met verhalen en inspiratie