Kom naar het Rituelen Event en maak een sprong in persoonlijk leiderschap


 • Maak jij het event mede mogelijk? De 6de editie van het Coachloper Event vindt plaats op 15 en 16 maart 2018. Of het doorgaat hangt af van jou.
  Op 1 december zijn 90 deelnemers nodig. Daarna gaan we met een leuk en professioneel team, net als afgelopen jaar, een kwalitatief hoogstaand programma in elkaar zetten. In de video hieronder hoor je wat anderen van de afgelopen editie vonden.

  Help jij ons mee om komend jaar een geweldig Rituelen Event mogelijk te maken? Dan krijg je in de voorverkoop een korting van maar liefst 50 euro. Je betaalt dan voor de tweedaagse in plaats van 295 euro slechts 245 euro. Bovendien: kom je met twee, dan ontvang je allebei een prachtig boek over Rituelen. Twee verschillende, zodat je er eigenlijk samen twee krijgt.


 • Voor wie? Voor managers, directeuren, coaches, therapeuten, ict'ers, leraren, bankmedewerkers, verplegers, hrm'ers, ambtenaren, creatievelingen, zp'ers, enzovoort. Het maakt niet uit wat je doet. Het enige dat dit event van je vraagt, is dat je houdt van ontwikkeling, van een beetje luchtigheid en dat je niet te beroerd bent om de dingen anders te doen dan je ze voorheen deed. Er is veel gelegenheid om effectief te netwerken. Op een Coachloper Event doe je altijd waardevolle contacten op.

  En wat nog meer? Kun je niet wachten of wil je vast kennismaken met Nienke en de organisatie hierachter? Schrijf je dan ook in voor de Rituelen Start Up. Deze is gratis, voor iedereen met internet beschikbaar en start op 1 januari 2018.
  Lees meer >>>
 • Aanmelden voor 15 & 16 maart

  Wat leer je op deze tweedaagse?


 • ► Je ontdekt hoe rituelen voor jou kunnen bijdragen aan betekenis- en zingeving
  ► Je leert wat persoonlijk leiderschap je zakelijk en privé brengt
  ► Je wordt je bewust wanneer je leidend bent en wanneer niet. Dat zal je nog verrassen. En het maakt niet uit of je directeur bent of medewerker. Menig directeur is minder leidend dan hij/zij denkt en vice versa geldt dat voor de medewerker.
  ► Je leert hoe je persoonlijk leiderschap in de praktijk brengt en er gewenste resultaten mee bereikt
  ► Je leert hoe je meer doet in minder tijd
  ► Je ontdekt hoe rituelen jou bij alle bovenstaande punten gaan ondersteunen
  ► Ook leer je welke functie rituelen hebben bij het vergroten van jouw verandervermogen


  Voor organisaties & teams:
  ► Je leert hoe rituelen bijdragen aan team- en organisatiedoelstellingen
  ► Je krijgt ideeën aangereikt voor rituelen, en leert wat er nodig is om ze het gewenste effect te laten hebben
  ► Je krijgt contact met experts op het gebied van groeps- en organisatiedynamieken, rituelen binnen organisaties en persoonlijk leiderschap in de organisatie.


  En verder:
  ► Je krijgt een werkboek waarin je jouw persoonlijke doelstelling, belangrijkste leerpunten, je focus en actiepunten bijhoudt
  ► Je maakt in twee dagen een giga sprong in je persoonlijke groei, die je nog lang zal bij blijven
  ► Aan het eind van deze tweedaagse weet je precies wat je te doen staat voor jouw beoogde doelstelling of resultaat
  ► Je doet waardevolle contacten op met professionals uit verschillende branches. Geleide netwerkoefeningen zorgen ervoor dat je de mensen ontmoet, die op dat moment bij jou aansluiten
  ► Je maakt kennis met interessante organisaties
  ► Zoals dat ook alle 5 voorgaande edities het geval was, er ontstaat altijd nieuwe business
  ► Er is een divers aanbod van specialistische onderwerpen waarin je kunt leren
  ► Tijdens de plenaire delen is er aandacht voor het grotere geheel en jouw leereffect
  ► Ten slotte: het is ons doel om jou naar huis te laten gaan met ten minste 1 idee of inzicht dat jouw werkend en privéleven positief gaat veranderen.  Enkele reacties van deelnemers


  Review Marjoleine Peters Review Laurens Bienenmann Review Pamela Schuurmans Review Karin de With Review Johan van Houten Review Carla Ruigrok Review Wendy van Kuilenburg-Bonneveld Review Béa Staffeleu Review Petra Iuliano Review Ardo Ebbinge Review Olga Baart Review John Middelkamp Review Petra Heeren Hoff Review Fiona Timmer Review Marije van der Zouwen Review Sonja Broekhuizen Review Karen Vanthuyne Review Hans Lips Review Marianne Roelofs Review Anne Marieke Kussendrager review Frank Lansbergen
 • Voor wie

 • Voor managers, directeuren, coaches, therapeuten, ict'ers, leraren, bankmedewerkers, verplegers, hrm'ers, ambtenaren, creatievelingen, zp'ers, enzovoort. Het maakt niet uit wat je doet. Het enige dat dit event van je vraagt, is dat je houdt van ontwikkeling, van een beetje luchtigheid en dat je niet te beroerd bent om de dingen anders te doen dan je ze voorheen deed.

  Volg ons in de Facebookgroep

  Volg ons in de Facebookgroep van het Coachloper Rituelen Event, waar we je op de hoogte houden van de leukste en laatste nieuwtjes.

  Volg Coachloper op LinkedIn


 • Programma

  15 maart16 maart
  8.00 - 9.15          Ontvangst & Ontmoetingsplein7.30 - 9.30          Ontbijt & Outdoor activiteit
  9.30 - 10.00         Opening: Nienke Lokhorst9.30 - 11.00         Speeddates & Ontmoetingsplein
  10.15 - 12.15       Workshopronde 111.00 - 12.00       Plenaire activiteit
  12.15 - 12.45       Bezinnen & Ontmoetingsplein12.15 - 13.15         Lunch
  12.30 - 13.30       Lunch13.30 - 15.30       Workshopronde 3
  13.30 - 15.30       Workshopronde 215.30 - 16.00      Bezinnen / Pauze
  15.30 - 16.00       Bezinnen & Ontmoetingsplein16.00 - 17.00      Spreker 3
  16.00 - 17.00       Spreker 2 17.00 - 17.15      Afsluiting
  17.00 - 18.00       Bezinnen & Ontmoetingsplein
  18.00 - 19.30       Borrel op ontmoetingsplein
  19.30 - 21.30       Diner

  Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdpartners


 • BCoach - Hans en Alice Bouritius - Het Grote Coach Netwerkevent - Authentiek 24 en 25 maart         Home-of-Image-Het-imagospel-Pauline-van-der-Veeken-en-Jannie-Boer-Het-Grote-Coach-Netwerkevent-Authentiek-24-en-25-maart         NewHeroes-Het-Grote-Coach-Netwerkevent-Authentiek-24-en-25-maart

 • Sprekers

 • Net als bij de voorgaande vijf edities van het Coachloper Event zullen er tijdens deze 6de editie verschillende inspirerende sprekers hun kennis en ervaringen met ons delen. Stuk voor stuk sprekers met de WOW-factor. Komende editie zullen we sprekers uitzoeken die iets hebben met een van de volgende thema's:
  persoonlijk leiderschap
  zelfkennis
  zingeving
  bijdragen aan een groter geheel/systeem/organisatie
  ondernemerschap (als zp'er of binnen een organisatie)
  effectieve teams en organisaties

  Uiteraard komt het thema Rituelen terug bij alle sprekers.

  Als we op 1 december een GO hebben, wordt het programma samengesteld. Medio half februari maken we het programma bekend.


 • Workshops

 • Net als bij de voorgaande vijf edities van het Coachloper Event kun je tijdens deze 6de editie een aantal workshops kiezen uit een aanbod van 8 tot 12 workshops. Stuk voor stuk te gekke workshops van toonaangevende experts. Komende editie zullen we wat thema's betreft ons richten op persoonlijk leiderschap, bijdragen aan een groter geheel/systeem/organisatie, zelfkennis, ondernemerschap (als zp'er of binnen een organisatie), zingeving en effectieve teams en organisaties. Uiteraard komt het thema Rituelen in elke workshop terug.

  Als we op 1 december een GO hebben, wordt het programma samengesteld. Medio half februari maken we het programma bekend.


 • Speedcoaches

 • Net als bij de voorgaande vijf edities van het Coachloper Event kun je tijdens deze 6de editie meerdere speeddates hebben. Op de tweede dag in de ochtend organiseren wij het zo voor jou, dat je in contact komt met experts die jou iets nieuws kunnen brengen. Dat kunnen speeddates zijn op het vlak van persoonlijke ontwikkeling (denk aan coaches met bepaalde expertises), maar ook speeddates met experts op het gebied van PR, verkoop, agile, financieringen én natuurlijk datgene waar jij expert in bent. Het hangt er maar net van af wie zich allemaal aanmelden.

 • Ontmoetingsplein

 • Inspirerende mensen en organisaties ontmoet je op 15 & 16 maart. Al onze partners en mensen die je iets laten beleven op het ontmoetingsplein hebben wij met aandacht voor jou geselecteerd. Zodat je mooie verbindingen kunt leggen en bijzondere ervaringen opdoet.

 • Locatie

 • Landgoed Zonheuvel
  Amersfoortseweg 98
  3941 EP Doorn


  Dit prachtige landgoed bevindt zich in de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug, in Doorn. Met Landgoed Zonheuvel, het Maarten Maartenshuis en de uitgestrekte bossen aldaar hebben we een van de mooiste plekjes van Nederland gevonden.

 • Aanmelden

 • Een entreekaart is goed voor 2 eventdagen,
  inclusief 2 x lunch, koffie, thee, sappen en brainfood tussendoor.
  Het diner is inclusief 3 consumpties.
  Alle prijzen zijn exclusief btw.

  Zoals in de introductie vermeld geldt in de voorverkoop een korting van 50 euro.
  Jij maakt daarmee mede de zesde editie van het Coachloper event mogelijk!
  Gebruik bij aanmelding via iDEAL deze couponcode: FUN&L3ARN.


  Groepskortingen
  Vanaf 5 mensen: 10% korting
  Vanaf 10 mensen: 15% korting


  Klik op de button van jouw keuze (oranje, rood of paars), vul het aanmeldformulier in en betaal via iDEAL jouw deelname. Kom je uit België, wil je eerst een factuur ontvangen of mag de factuur naar je werkgever gestuurd worden, vul dan de laatste 2 velden op het aanmeldformulier in.

  Heb je een vraag?
  Mail naar info@coachloper.nl

  Maak jouw keuze, klik op 1 van de 3 buttons en meld je aan! • Inspiratie

 • Geïnspireerd worden? Schrijf je in en ontvang van de initiatiefnemer van Coachloper, Nienke Lokhorst, één tot twee keer per maand een mail boordevol ontwikkel tips, blogs en inspiratie voor persoonlijke groei.

  Na inschrijving ontvang je direct de 6 meest gelezen blogs en artikelen:
  ► Mentaal sterke mensen: 14 dingen die zij niet doen
  ► Op 9 niveaus opruimen: jouw weg naar een opgeruimd en vrij leven
  ► Wijze mensen: 7 dingen die zij niet doen en 7 dingen die zij wel doen
  ► Waarom mensen wél of niet voor coaching kiezen
  ► Nooit meer moeten en altijd willen, doe deze oefening
  ► Toekomst van de coachingmarkt: 7 trends

 • Meld je hier aan  Online Rituelen start up

  Kun je niet wachten of wil je vast kennismaken met Nienke en de organisatie hierachter? Schrijf je dan ook in voor de Rituelen Start Up. Deze is gratis, voor iedereen met internet beschikbaar en start op 1 januari 2018.
  Lees meer over de Rituelen start up >>>

  Veelgestelde vragen

 • Heb je een andere vraag? Mail naar info@coachloper.nl

 • Is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

  Ja. Het dichtstbijzijnde station is dat van Driebergen-Rijssenburg. Er rijden shuttlebusjes, die je voor de deur van Landgoed Zonheuvel afzetten.

  Kan ik dieetwensen doorgeven?

  Zeker. Glutenvrij, lactosevrij of een allergie? Landgoed Zonheuvel houdt met alles rekening. Bij aankomst op 15 maart kun je dat melden bij de organisatie.

  Kan ik ook 1 dag komen?

  Dat kan. Maar wij raden je aan beide dagen te komen in verband met het leereffect. Er zit een kop en staart aan dit event. Je formuleert een eigen doelstelling en maakt een sprong in je persoonlijke ontwikkeling gedurende deze twee dagen.
  Er is één soort entreekaart, voor 2 dagen, met 1 vaste prijs. Kom je 1 dag, dan verzoeken we je om dat aan de organisatie door te geven, zodat we de logistieke zaken goed op orde kunnen houden.

  Mijn werkgever betaalt de factuur en dat gaat niet via Ideal. Hoe kan ik mij aanmelden?

  Je kiest een van de 3 buttons (oranje, rood of paars) en vult de twee laatste velden van het aanmeldformulier in. Het mailadres waar de factuur naartoe gestuurd kan worden en de afdeling of naam aan wie het geadresseerd mag worden.
  Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

  Ik kom uit België. Kan ik ook komen? En hoe gaat dat dan met betalen, want dat gaat niet met Ideal?

  Bij alle afgelopen edities kwamen ook altijd een paar professionals uit België. Van harte welkom. Je kiest een van de buttons (oranje, rood of paars) en vult de twee laatste velden van het aanmeldformulier in. Het mailadres waar de factuur naartoe gestuurd kan worden en in het tweede veld noteer je: België.

  Hoe kan ik mij aanmelden voor de workshops?

  In februari maken we het programma bekend. Je ontvangt dan een uitnodiging om je in te schrijven voor de workshops.

  Ik blijf niet overnachten, kan ik dan wel meedoen met het avondprogramma?

  Jazeker. De informele avond blijkt altijd weer net dat beetje extra toe te voegen aan de contacten die je al hebt opgedaan of die avond nog opdoet. Je bent van harte welkom te blijven, ook als je niet overnacht op Landgoed Zonheuvel.

  Ik zit nog in mijn opleiding. Is het event geschikt voor mij?

  Met aandacht voor je persoonlijk leiderschap kun je niet vroeg genoeg beginnen. Het overgrote deel van de aanwezigen is tussen de 30 en 50 jaar. Kun je meteen interessante contacten leggen voor je arbeidstoekomst.

  Krijg ik een bewijs van deelname?

  Ja. Nadat jouw aanwezigheid op het event is bevestigd, krijg jij na afloop, op verzoek, een bewijs van deelname. Je kunt zelf bij jouw werkgever navragen of dit gewenst is. Of bij een eventuele beroepsvereniging navragen welke punten je daarvoor ontvangt
  Indien je inhoudelijke informatie nodig hebt van de organisatie, kun je je wenden tot Jenny Dirks: jenny@coachloper.nl