• Voor wie? Voor managers, directeuren, coaches, therapeuten, ict'ers, onderwijsprofessionals, bankmedewerkers, medisch specialisten, beleidsbepalers, hr-adviseurs, creatievelingen, zp'ers, enzovoort.

  Het maakt niet uit wat je doet. Het enige dat dit event van je vraagt is dat je kunt reflecteren, dat je houdt van ontwikkeling, van een beetje luchtigheid en dat je niet te beroerd bent om de dingen anders te doen dan je ze voorheen deed. Er is gelegenheid om effectief te netwerken. Op een Coachloper Event doe je altijd waardevolle contacten op.

  Deze 6de editie staat persoonlijk leiderschap centraal. Met als specifiek thema: Rituelen.


 • Bij 90 deelnemers maken wij een start met de samenstelling van het programma. Net als de laatste editie staat kwaliteit van de sprekers en workshopleiders voorop. Meld je nu aan in de voorverkoop, als een van die 90 deelnemers, en ontvang een korting van maar liefst 50 euro. Je betaalt dan voor de tweedaagse in plaats van 295 euro slechts 245 euro. Bovendien: kom je met twee, dan ontvang je allebei een prachtig boek over Rituelen.

  Zodra we 90 deelnemers rijk zijn, gaan we samen met jou op zoek naar 2 geschikte data. Zeg het voort, zodat wij weer twee bijzondere dagen voor jou kunnen neerzetten!
  Lees meer >>>


 • Kom naar het Coachloper Event en maak een sprong in persoonlijk leiderschap

  Wat leer je op deze tweedaagse?


 • Op individueel niveau:
  ► Je leert wat persoonlijk leiderschap je zakelijk en privé brengt
  ► Je wordt je bewust wanneer je leidend bent en wanneer niet. In veel gevallen is dat minder vaak dan je denkt.
  ► Je leert hoe je persoonlijk leiderschap in de praktijk brengt en er gewenste resultaten mee bereikt
  ► Je ontdekt hoe rituelen voor jou kunnen bijdragen aan persoonlijk leiderschap én aan betekenis- en zingeving
  ► Je leert hoe je effectiever wordt, meer doet in minder tijd
  ► Ook krijg je mee hoe rituelen jouw verandervermogen vergroten


  Voor organisaties & teams:
  ► Je ontdekt welke impact persoonlijk leiderschap heeft op jou en jouw organisatie
  ► Bovendien krijg je verschillende tools aangereikt om deze inzichten ook praktisch toepasbaar te maken
  ► Je leert hoe rituelen bijdragen aan team- en organisatiedoelstellingen
  ► Je krijgt ideeën aangereikt voor rituelen, en leert wat er nodig is om ze het gewenste effect te laten hebben
  ► Je krijgt contact met experts op het gebied van groeps- en organisatiedynamieken, rituelen binnen organisaties en persoonlijk leiderschap in de organisatie.


  En verder:
  ► Maak je kennis met de KrachtModellen®
  ► Krijg je een werkboek waarin je jouw persoonlijke doelstelling, belangrijkste leerpunten, je focus en actiepunten bijhoudt
  ► Maak je in twee dagen een gigantische sprong in jouw persoonlijke groei, die je nog lang zal bij blijven
  ► Doe je waardevolle contacten op met professionals uit verschillende branches. Geleide netwerkoefeningen zorgen ervoor dat je de mensen ontmoet, die op dat moment bij jou aansluiten
  ► Maak je kennis met interessante organisaties
  ► Is er een divers aanbod van specialistische onderwerpen waarover je kunt leren
  ► Weet je aan het eind van deze tweedaagse precies wat je te doen staat

  Het is ons doel om jou naar huis te laten gaan met ten minste 1 idee of inzicht dat jouw werkend en privéleven positief gaat veranderen.


  Reacties van deelnemers
  Review Marjoleine Peters Review Laurens Bienenmann Review Pamela Schuurmans Review Karin de With Review Johan van Houten Review Carla Ruigrok Review Wendy van Kuilenburg-Bonneveld Review Béa Staffeleu Review Petra Iuliano Review Ardo Ebbinge Review Olga Baart Review John Middelkamp Review Petra Heeren Hoff Review Fiona Timmer Review Marije van der Zouwen Review Sonja Broekhuizen Review Karen Vanthuyne Review Hans Lips Review Marianne Roelofs Review Anne Marieke Kussendrager review Frank Lansbergen


 • Voor wie

 • Voor managers, directeuren, coaches, therapeuten, ict'ers, onderwijsprofessionals, bankmedewerkers, medisch specialisten, beleidsbepalers, hr-adviseurs, creatievelingen, zp'ers, enzovoort. Het maakt niet uit wat je doet. Het enige dat dit event van je vraagt is dat je kunt reflecteren, dat je houdt van ontwikkeling, van een beetje luchtigheid en dat je niet te beroerd bent om de dingen anders te doen dan je ze voorheen deed.

  Volg ons in de Facebookgroep

  Volg ons in de Facebookgroep van het Coachloper Rituelen Event, waar we je op de hoogte houden van de leukste en laatste nieuwtjes.

  Volg Coachloper op LinkedIn


 • Programma

  15 maart 16 maart
  8.00 - 09.15 Ontvangst & Ontmoetingsplein 7.30 - 09.30 Ontbijt & Outdoor activiteit
  9.30 - 10.00 Opening: Nienke Lokhorst 9.30 - 11.00 Speeddates & Ontmoetingsplein
  10.15 - 12.15 Workshopronde 1 11.00 - 12.00 Plenaire activiteit
  12.15 - 12.45 Bezinnen & Ontmoetingsplein 12.15 - 13.15 Lunch
  12.30 - 13.30 Lunch 13.30 - 15.30 Workshopronde 3
  13.30 - 15.30 Workshopronde 2 15.30 - 16.00 Bezinnen / Pauze
  15.30 - 16.00 Bezinnen & Ontmoetingsplein 16.00 - 17.00 Spreker 3
  16.00 - 17.00 Spreker 2 17.00 - 17.15 Afsluiting
  17.00 - 18.00 Bezinnen & Ontmoetingsplein
  18.00 - 19.30 Borrel op ontmoetingsplein
  19.30 - 21.30 Diner
  15 maart
  8.00 - 09.15 Ontvangst & Ontmoetingsplein
  9.30 - 10.00 Opening: Nienke Lokhorst
  10.15 - 12.15 Workshopronde 1
  12.15 - 12.45 Bezinnen & Ontmoetingsplein
  12.30 - 13.30 Lunch
  13.30 - 15.30 Workshopronde 2
  15.30 - 16.00 Bezinnen & Ontmoetingsplein
  16.00 - 17.00 Spreker 2
  17.00 - 18.00 Bezinnen & Ontmoetingsplein
  18.00 - 19.30 Borrel op ontmoetingsplein
  19.30 - 21.30 Diner
  16 maart
  7.30 - 09.30 Ontbijt & Outdoor activiteit
  9.30 - 11.00 Speeddates & Ontmoetingsplein
  11.00 - 12.00 Plenaire activiteit
  12.15 - 13.15 Lunch
  13.30 - 15.30 Workshopronde 3
  15.30 - 16.00 Bezinnen / Pauze
  16.00 - 17.00 Spreker 3
  17.00 - 17.15 Afsluiting

  Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdpartners


 • BCoach - Hans en Alice Bouritius - Het Grote Coach Netwerkevent - Authentiek 24 en 25 maart         Home-of-Image-Het-imagospel-Pauline-van-der-Veeken-en-Jannie-Boer-Het-Grote-Coach-Netwerkevent-Authentiek-24-en-25-maart         NewHeroes-Het-Grote-Coach-Netwerkevent-Authentiek-24-en-25-maart

 • Sprekers

 • Tijdens de zesde editie van het Coachloper Event zullen er wederom verschillende inspirerende sprekers hun kennis en ervaringen delen. Stuk voor stuk sprekers met de WOW-factor. Voor komende editie hebben we sprekers op het oog die veel weten en kunnen raken op het gebied van: persoonlijk leiderschap, rituelen, zelfkennis, zingeving, bijdragen aan een systeem of organisatie, ondernemerschap (als zp'er of binnen een organisatie), effectieve teams en organisaties

  Bij 90 deelnemers zal dit event plaatsvinden en maken wij een start met de samenstelling van het programma. Net als de laatste editie staat kwaliteit van de sprekers en workshopleiders voorop. Meld je nu aan in de voorverkoop, als een van die 90 deelnemers, en ontvang een korting van maar liefst 50 euro.


 • Workshops

 • Net als bij de voorgaande vijf edities van het Coachloper Event kun je tijdens deze 6de editie een aantal workshops kiezen uit een aanbod van 8 tot 12 workshops. Stuk voor stuk te gekke workshops van toonaangevende experts.

  Bij 90 deelnemers zal dit event plaatsvinden en maken wij een start met de samenstelling van het programma. Net als de laatste editie staat kwaliteit van de sprekers en workshopleiders voorop. Meld je nu aan in de voorverkoop, als een van die 90 deelnemers, en ontvang een korting van maar liefst 50 euro.


 • Speedcoaches

 • Net als bij de voorgaande vijf edities van het Coachloper Event kun je tijdens deze 6de editie meerdere speeddates hebben. Op de tweede dag in de ochtend zul je in contact komen met experts die jou iets nieuws brengen. Dat kunnen speeddates zijn op het vlak van persoonlijke ontwikkeling (denk aan coaches met bepaalde expertises), maar ook speeddates met experts op het gebied van financieringen, onderwijs, openbaar bestuur, PR, verkoop, agile, videomarketing, hrm... De aanwezige expertise wordt voor een deel ingeschakeld door de organisatie en zal deels afhangen van de deelnemers die aanwezig zijn en de expertise die zij meebrengen.

 • Ontmoetingsplein

 • Inspirerende mensen en organisaties ontmoet je op dit event. Al onze partners en mensen die je iets laten beleven op het ontmoetingsplein hebben wij met aandacht voor jou geselecteerd. Zodat je mooie verbindingen kunt leggen en bijzondere ervaringen opdoet.

 • Locatie

 • Landgoed Zonheuvel
  Amersfoortseweg 98
  3941 EP Doorn


  Dit prachtige landgoed bevindt zich in de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug, in Doorn. Met Landgoed Zonheuvel, het Maarten Maartenshuis en de uitgestrekte bossen aldaar hebben we een van de mooiste plekjes van Nederland gevonden.

 • Aanmelden

 • Een entreekaart is goed voor 2 eventdagen,
  inclusief 2 x lunch, koffie, thee, sappen en brainfood tussendoor.
  Het diner is optioneel en inclusief 3 consumpties.
  Alle prijzen zijn exclusief btw.

  Zoals in de introductie vermeld geldt in de voorverkoop een voordeel van 50 euro.
  Als dank voor jouw bijdrage aan het event.
  Lees hier hoe jij bijdraagt
  Gebruik bij aanmelding via iDEAL deze couponcode:
  FUN-L3ARN


  Groepskortingen
  Vanaf 5 mensen: 10% korting
  Vanaf 10 mensen: 15% korting


  Klik op de button van jouw keuze (oranje, rood of paars), vul het aanmeldformulier in en betaal via iDEAL jouw deelname. Wil je eerst een factuur ontvangen, kom je uit België of mag de factuur naar je werkgever gestuurd worden, vul dan de laatste 2 velden op het aanmeldformulier in.

  Heb je een vraag?
  Mail naar info@coachloper.nl

  Maak jouw keuze, klik op 1 van de 3 buttons en meld je aan! • Inspiratie

 • Geïnspireerd worden? Schrijf je in en ontvang van de initiatiefnemer van Coachloper, Nienke Lokhorst, één tot twee keer per maand een mail boordevol ontwikkel tips, blogs en inspiratie voor persoonlijke groei.

  Na inschrijving ontvang je direct de 6 meest gelezen blogs en artikelen:
  ► Mentaal sterke mensen: 14 dingen die zij niet doen
  ► Op 9 niveaus opruimen: jouw weg naar een opgeruimd en vrij leven
  ► Wijze mensen: 7 dingen die zij niet doen en 7 dingen die zij wel doen
  ► Waarom mensen wél of niet voor coaching kiezen
  ► Nooit meer moeten en altijd willen, doe deze oefening
  ► Toekomst van de coachingmarkt: 7 trends

 • Meld je hier aan  Online Rituelen start up

  Kun je niet wachten of wil je vast kennismaken met Nienke en de organisatie hierachter? Schrijf je dan ook in voor de Rituelen Start Up. Deze is gratis, voor iedereen met internet beschikbaar en start op 1 januari 2018.
  Lees meer over de Rituelen start up >>>

  Veelgestelde vragen

 • Heb je een andere vraag? Mail naar info@coachloper.nl

 • Is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

  Ja. Het dichtstbijzijnde station is dat van Driebergen-Rijssenburg. Er rijden shuttlebusjes, die je voor de deur van Landgoed Zonheuvel afzetten.

  Kan ik dieetwensen doorgeven?

  Zeker. Glutenvrij, lactosevrij of een allergie? Landgoed Zonheuvel houdt met alles rekening. Bij aankomst op 15 maart kun je dat melden bij de organisatie.

  Kan ik ook 1 dag komen?

  Dat kan. Maar wij raden je aan beide dagen te komen in verband met het leereffect. Er zit een kop en staart aan dit event. Je formuleert een eigen doelstelling en maakt een sprong in je persoonlijke ontwikkeling gedurende deze twee dagen.
  Er is één soort entreekaart, voor 2 dagen, met 1 vaste prijs. Kom je 1 dag, dan verzoeken we je om dat aan de organisatie door te geven, zodat we de logistieke zaken goed op orde kunnen houden.

  Mijn werkgever betaalt de factuur en dat gaat niet via Ideal. Hoe kan ik mij aanmelden?

  Je kiest een van de 3 buttons (oranje, rood of paars) en vult de twee laatste velden van het aanmeldformulier in. Het mailadres waar de factuur naartoe gestuurd kan worden en de afdeling of naam aan wie het geadresseerd mag worden.
  Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

  Ik kom uit België. Kan ik ook komen? En hoe gaat dat dan met betalen, want dat gaat niet met Ideal?

  Bij alle afgelopen edities kwamen ook altijd een paar professionals uit België. Van harte welkom. Je kiest een van de buttons (oranje, rood of paars) en vult de twee laatste velden van het aanmeldformulier in. Het mailadres waar de factuur naartoe gestuurd kan worden en in het tweede veld noteer je: België.

  Hoe kan ik mij aanmelden voor de workshops?

  In februari maken we het programma bekend. Je ontvangt dan een uitnodiging om je in te schrijven voor de workshops.

  Ik blijf niet overnachten, kan ik dan wel meedoen met het avondprogramma?

  Jazeker. De informele avond blijkt altijd weer net dat beetje extra toe te voegen aan de contacten die je al hebt opgedaan of die avond nog opdoet. Je bent van harte welkom te blijven, ook als je niet overnacht op Landgoed Zonheuvel.

  Ik zit nog in mijn opleiding. Is het event geschikt voor mij?

  Met aandacht voor je persoonlijk leiderschap kun je niet vroeg genoeg beginnen. Het overgrote deel van de aanwezigen is tussen de 30 en 50 jaar. Kun je meteen interessante contacten leggen voor je arbeidstoekomst.

  Krijg ik een bewijs van deelname?

  Ja. Nadat jouw aanwezigheid op het event is bevestigd, krijg jij na afloop, op verzoek, een bewijs van deelname. Je kunt zelf bij jouw werkgever navragen of dit gewenst is. Of bij een eventuele beroepsvereniging navragen welke punten je daarvoor ontvangt
  Indien je inhoudelijke informatie nodig hebt van de organisatie, kun je je wenden tot Jenny Dirks: jenny@coachloper.nl